Om oss

Framtidens håltagning

Välkommen till framtidens företag inom håltagning och rivning! Vi erbjuder alla typer av arbeten inom dessa områden, från olika varianter av betonghåltagning till större och mindre rivningsprojekt. Våra kunder får alltid garanti på alla arbeten och arbetar alltid hårt för att få högsta kvalitet och en hundraprocentig kundnöjdhet.

Vi kan utföra de flesta typer av arbeten i ett flertal material som betong, tegel och berg. Vi utför jobb åt både privatpersoner och företag, fastighetsbolag och bostadsrättsföreningar med mera. 

Vi har alla behörigheter som krävs

Vi utför våra tjänster i hela Stockholm med omnejd samt Uppsala, Örebro, Västerås och Eskilstuna med närliggande orter. Våra medarbetare har alla de behörigheter som krävs och lång erfarenhet av branschen – när du väljer oss för ett håltagningsprojekt kan du känna dig trygg. Säkerheten är alltid främsta fokus för oss – denna typ av arbeten kan vara riskabla om de utförs på ett felaktigt sätt. Vi arbetar alltid med den rätta utrustningen och enligt säkerhetsföreskrifterna. Våra anställda har relevant utbildning inom rivning och håltagning och vi vidareutbildar oss kontinuerligt för att hänga med i den tekniska utvecklingen.

355 betonghåltagning om oss
355 betonghåltagning om oss

Miljön är alltid i fokus för oss

Vi lägger alltid stort värde på att arbeta så miljövänligt som möjligt. Inom rivning och betonghåltagningsarbeten är det mycket viktigt att arbeta med miljöanpassade och hållbara metoder och att man har ett effektivt system för att ta hand om det material som blir över när arbetet är klart. 

Vi har certifierade aktörer som ser till att allt avfall och andra restprodukter hanteras på ett miljömässigt korrekt sätt. Återvinningen sker på ett sätt att det uppstår så liten påverkan på miljön som möjligt.

Välkommen att kontakta oss redan idag för en kostnadsfri offert!

Framtidens företag inom håltagning och rivning!
Kontakta oss